A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A létező legbiztosabb befektetés Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Szerelmem, Cupcake! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Michel Roux: Tésztavarázs Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Lajos: Sok vagyok Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

A létező legbiztosabb befektetés. Befektetések klasszikusai sorozat. ELŐRENDELÉSI AKCIÓ! VÁRHATÓ MEGJELENÉS NOVEMBER 26.

A létező legbiztosabb befektetés
ISBN: 
978-615-5698-01-9
Terjedelem: 
272 oldal
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 3.990 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
SBI_beliv_reszlet.pdf724.56 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

A befektetés észszerű és fegyelmezett terv alapján történő módszeres tőkefelhalmozás, amely azon alapul, hogy a részvények nem pusztán számok, amelyek napról napra összevissza ingadoznak. A részvények tulajdonosi részesedést jelképeznek egy valós és működő vállalkozásban. Stratégiánkkal el kell fogadnunk, hogy befektetéseinket ténylegesen befektetőként – egy valós és működő vállalkozás passzív üzlettársaként – fogjuk kezelni.

A létező legbiztosabb befektetésben megmutatom, hogyan választhatjuk ki a magas osztalékjövedelmet termelő és a piaci átlagokat hosszú távon felülmúló részvényeket. Megközelítésemhez nincs szükség piaci időzítésre, nem kell befektetési guruk szavain csüngenünk vagy a vállalati beszámolók apró betűs sorai között böngésznünk. Könyvemben olyan egyszerű szabályokat fogalmazok meg, amelyeket bármely befektető képes követni."

Lowell Miller, a könyv szerzője

 

 

Listaár: 
4 990 Ft

Feliratkozás