Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Hali - Kívánj hármat!!! Az intelligens befektető A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Lajos: Sok vagyok A létező legbiztosabb befektetés Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető front oldal

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Spekulánsoknak-A Piac varázslói 1. és 2. MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN!

A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 7.340 Ft
Engedmény: 
-30%
Ár: 7.340 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 Jack D. Schwager két legendás kötetét most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 30% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ!

 

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

 

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Listaár: 
10 480 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás