Rachel Allen: A család kedvencei Az intelligens befektető front oldal Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A létező legbiztosabb befektetés Szerelmem, Cupcake! George Michael - A poplegenda Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Mennyei halételek Diane Pearson: Csárdás Neil Perry: Jól enni, jól lenni T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Hali - Kívánj hármat!!! Tésztavarázs A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás