Rachel Allen: A család kedvencei | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szeretetkonyha Kelemen József: A pénz beszél George Michael - A poplegenda Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Hali - Kívánj hármat!!! Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető front oldal Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Az intelligens befektető Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szerelmem, Cupcake! Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A létező legbiztosabb befektetés Rachel Allen: A család kedvencei

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás