Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig George Michael - A poplegenda Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Kelemen József: A pénz beszél Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Rachel Allen: A család kedvencei T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Bíró Lajos: Sok vagyok Michel Roux: Tésztavarázs Hali - Kívánj hármat!!! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Feliratkozás