Rachel Allen: A család kedvencei | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Szeretetkonyha Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Rachel Allen: A család kedvencei Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek Az intelligens befektető front oldal A létező legbiztosabb befektetés Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Neil Perry: Jól enni, jól lenni Michel Roux: Tésztavarázs Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései George Michael - A poplegenda Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás