Sztárok | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Az intelligens befektető Tésztavarázs Michel Roux: Tésztavarázs Rachel Allen: A család kedvencei Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. A létező legbiztosabb befektetés Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Mennyei halételek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Kelemen József: A pénz beszél Bíró Lajos: Sok vagyok Szeretetkonyha Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető front oldal Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Sztárok

 
 
 
Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig
Kerekes György
Listaár: 6.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.290 Ft

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz  nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

 
Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig
Kerekes György
Listaár: 5.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.390 Ft

Kerekes György nagy sikerű 3 részes Jazz portrék sorozatának első kötete. Új külsővel, változatlan tartalommal!

 
George Michael - A poplegenda
Rob Jovanovic
Listaár: 2.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 2.690 Ft

George Michael talány. A legnyitottabb és legtöbbet nyilatkozó popsztárok egyike, aki ugyanakkor elszántan védelmezi magánéletét.

A Wham! 1981-es megalakulásától a legmerészebb álmait is túlszárnyalva szegődött nyomába hírnév és vagyon. A Wham! hangzása fémjelezte az 1980-as évek zenei világát, de miután 1986-ban felbomlott, Michael szólóénekesként még többre vitte.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás