Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Az intelligens befektető front oldal Az intelligens befektető Szeretetkonyha Szerelmem, Cupcake! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A létező legbiztosabb befektetés Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Lajos: Sok vagyok George Michael - A poplegenda Rachel Allen: A család kedvencei Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Akciós ajánlatunk

 
Az intelligens befektető front oldal
Közönséges részvények front oldal
Warren Buffett front oldal
A létező legbiztosabb befektetés front oldal
Listaár: 
24 960 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 18.720 Ft

Azoknak ajánljuk a válogatást akik hosszú távra, felelősen tervezik pénzügyeiket és lehetőleg biztos, magas hozammal szeretnék viszontlátni befektetett tőkéjüket. Az ajánlott irodalmak az értékalapú befektetések és az osztalék maximalizálás területére kalauzolják az olvasót. Senki nem számítson hirtelen meggazdagodásra, óriási pénzek rövid idő alatti felhalmozására. Ellenben aki kis rizikóval, felelősen , hosszú távra befektetve magasabb hozamot szeretne elérni az átlagos kötvény befektetések profitjánál annak kötelezőek az alábbi , abszolút klasszikusnak számító könyvek.

 
A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 
21 460 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 16.100 Ft

 Jack D. Schwager két legendás kötetét es a világ valaha élt legnagyobb spekulánsáról, Jesse Livermore-ról szóló könyvet most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag novemberben bővült a valaha élt legnagyobb spekuláns, Jesse Livermore egyetlen saját könyvével, a Hogyan kereskedjünk részvényekkel.

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 25% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ JANUÁR 31-IG!

 

 
Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel
Listaár: 
46 420 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 27.850 Ft

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbről illetve a sorozat eddigi utolsó, novemberben megjelent kötetéből tanulhatunk magától Jesse Livermore-tól, a valaha élt legnagyobb spekulánstól. Végül, de nem utolsó sorban sok mindent megtudhatunk  az osztalék befektetés világáról!

 
Tésztavarázs
Akarom mert makaron
Listaár: 
9 940 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 7.450 Ft

Két szakácskönyv ami nem hiányozhat egy vérbeli konyhatündér könyvespolcáról. Csodás makaronok az elegáns Jill Colonnától  és minden családtagunkat, vendégünket a mennyekbe kergető tésztacsodák Michel Roux Michelin csillagos séftől két fantasztikus könyvben!

DECEMBER 20-IG 25% KEDVEZMÉNNYEL, AKCIÓBAN, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

TÉSZTAVARÁZS:

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás