Neil Perry: Jól enni, jól lenni Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Mennyei halételek Kelemen József: A pénz beszél T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Rachel Allen: A család kedvencei Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Szerelmem, Cupcake! Hali - Kívánj hármat!!! Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Tésztavarázs

Michel Roux: Tésztavarázs
Szerző: 
Michel Roux
Terjedelem: 
303 oldal
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

Feliratkozás