Tésztavarázs | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Michel Roux: Tésztavarázs Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szeretetkonyha Az intelligens befektető Diane Pearson: Csárdás Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó A létező legbiztosabb befektetés Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Lajos: Sok vagyok Kelemen József: A pénz beszél Szerelmem, Cupcake! Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Tésztavarázs

Michel Roux: Tésztavarázs
Szerző: 
Michel Roux
Terjedelem: 
303 oldal
Listaár: 
5 950 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 4.760 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL SZEPTEMBER 30-IG!

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás