Az intelligens befektető Hali - Kívánj hármat!!! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Kelemen József: A pénz beszél Rachel Allen: A család kedvencei T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Férfiéhség - Etetni bolondulásig Az intelligens befektető front oldal A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Diane Pearson: Csárdás Bíró Lajos: Sok vagyok George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Tésztavarázs

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Egészséges ínyencfalatok

Szerző: 
Hadarik Rita
Terjedelem: 
176 oldal
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
egeszseges-inyencfalatok_beliv_1-15.pdf664.9 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben?  Egyszerű: mert Hadarik Rita séfként, népszerű és hiteles bloggerként is meg akarja mutatni, hogy milyen finomságokkal, milyen simán és villámgyorsan lehet „életmód-váltani”.

Akár azért, mert élethosszig tartó diétára kell átállnia annak, akinek leletei igazolják a gluténérzékenységet, azaz cöliákiát. Akár pedig azért, mert „csak” egészségesebben szeretne étkezni, és a családját is szeretné ebbe az irányba terelni. Lehetőleg mindezt úgy, hogy látszólag minden maradjon a régiben: legyenek friss, ropogós kenyérfélék, gazdag levesek laktató és változatos levesbetétekkel, zamatos főzelékek, pörköltek, sültek az imádott köretekkel és persze sütik, torták, nasik – ahogy eddig… Lehetséges ez? De még mennyire!  Íme, a bizonyíték: a Rita Konyhája blog szerzője és a garantáltan, 100%-ban gluténmentes fogásokat kínáló Köles ételbár tulajdonos séfje minden álmunkat valóra váltja ebben a kis kötetben!  

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás