Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek George Michael - A poplegenda Hali - Kívánj hármat!!! Bíró Lajos: Sok vagyok T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései A piac varázslói 2. Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! Férfiéhség - Etetni bolondulásig Az intelligens befektető front oldal A piac varázslói 2. Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Az intelligens befektető Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni Rachel Allen: A család kedvencei Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Gasztronómia

 
Bíró Lajos
Listaár: 6.740 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.060 Ft

Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz „Lali, a chef” pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő „szemüvegén át” kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól.Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a – bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magyar vendéglátás és éttermi főzőtudomány oda, ahol ma tart.

 
Szerelmem, Cupcake!
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

 

 
Hadarik Rita
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben?  Egyszerű: mert Hadarik Rita séfként, népszerű és hiteles bloggerként is meg akarja mutatni, hogy milyen finomságokkal, milyen simán és villámgyorsan lehet „életmód-váltani”.

 
Férfiéhség - Etetni bolondulásig
Lucinda Scala Quinn
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.355 Ft

Receptek, túlélési technikák arra az esetre, ha szíved férfijaira (férjed, fiaid, apósod, ki-ki folytathatja, saját családi viszonyainak megfelelően) rátörne az a bizonyos „férfi-éhség”.

 
Neil Perry: Jól enni, jól lenni
Neil Perry
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új könyvében saját, legkedvesebb ételeinek receptjeiből ad pazar válogatást. Azokból, amelyeket szabadidejében, otthon, családja és barátai legnagyobb örömére rendszeresen készít.

 
Rachel Allen: A család kedvencei
Rachel Allen
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

 
Michel Roux: Tésztavarázs
Michel Roux
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft

 

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

 
Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Gordon Ramsay
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.375 Ft

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

 
Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében
Gordon Ramsay
Listaár: 5.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.940 Ft

 

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak.

 
Bíró Lajos: Sok vagyok
Bíró Lajos
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi. 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás