Tésztavarázs Michel Roux: Tésztavarázs Az intelligens befektető Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Neil Perry: Jól enni, jól lenni Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei A létező legbiztosabb befektetés Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Szerelmem, Cupcake! Férfiéhség - Etetni bolondulásig George Michael - A poplegenda Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Hali - Kívánj hármat!!!

Hali - Kívánj hármat!!!
ISBN: 
978-963-06-8084-4
Terjedelem: 
20 oldal
Méret: 
125X175 mm
Listaár: 1.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 1.790 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
ebreszto.mp31.53 MB
A_Negyedik_Lovag.mp31.53 MB
hali.pdf411.04 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Hali, a kis aranyhal még sosem látott eszkimó jégkunyhót, sosem volt játszótéren, vagy a tündérek várában, de e könyvecskében mégis valóra válnak kívánságai, sőt, kalandjai során még barátságokat is köt a hó és a víz világában.

A mese mellékletében megtalálod a Kánaán együttes tagjai által elkészített, nagy sikerű Hógolyóbolygó című CD-t 16 gyönyörű mese dallal.

Feliratkozás