Hali - Kívánj hármat!!! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Az intelligens befektető Gordon Ramsay: Mennyei halételek Bíró Lajos: Sok vagyok Férfiéhség - Etetni bolondulásig A létező legbiztosabb befektetés Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Szeretetkonyha Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető front oldal Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Hali - Kívánj hármat!!! Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Mennyei halételek front George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Tésztavarázs Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A disznótortól a Bocuse D'Orig-Magyar konyha pimaszul

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Hali - Kívánj hármat!!!

Hali - Kívánj hármat!!!
ISBN: 
978-963-06-8084-4
Terjedelem: 
20 oldal
Méret: 
125X175 mm
Listaár: 1.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 1.790 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
ebreszto.mp31.53 MB
A_Negyedik_Lovag.mp31.53 MB
hali.pdf411.04 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Hali, a kis aranyhal még sosem látott eszkimó jégkunyhót, sosem volt játszótéren, vagy a tündérek várában, de e könyvecskében mégis valóra válnak kívánságai, sőt, kalandjai során még barátságokat is köt a hó és a víz világában.

A mese mellékletében megtalálod a Kánaán együttes tagjai által elkészített, nagy sikerű Hógolyóbolygó című CD-t 16 gyönyörű mese dallal.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás