Különlegességek | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Férfiéhség - Etetni bolondulásig Tésztavarázs Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Az intelligens befektető front oldal Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szeretetkonyha Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig George Michael - A poplegenda Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Rachel Allen: A család kedvencei Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szerelmem, Cupcake! Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Különlegességek

 
Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig
Kerekes György
Listaár: 6.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.290 Ft

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz  nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

 
Diane Pearson: Csárdás
Diane Pearson
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

„EZT A TÖRTÉNETET NEM KÖNNYŰ ELFELEJTENI. NAGYSÁGRENDILEG AZ »ELFÚJTA A SZÉL…« MÉRCÉJÉVEL MÉRHETŐ.”

-így értékeli a Sunday Mirror kritikusa ezt a lenyűgöző regényt.

Diane Pearson regénye irántunk , magyarok iránt érzett szenvedélyéből született.

Ebből az ihletből a zsidó gyökerű Ferenc, a Rácz-Rassay és a Káldy család tablóképszerű történetének vonulatai bontakoznak ki.

A történet az első háború előtti években kezdődik, átível a két háborún és 1956 előtt zárul.

 
Hali - Kívánj hármat!!!
Listaár: 1.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 1.790 Ft

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás