A piac varázslói 2. Tésztavarázs Rachel Allen: A család kedvencei A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Hali - Kívánj hármat!!! Az intelligens befektető Diane Pearson: Csárdás Szerelmem, Cupcake! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Kelemen József: A pénz beszél Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Különlegességek

 
Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig
Kerekes György
Listaár: 6.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.290 Ft

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz  nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

 
Diane Pearson: Csárdás
Diane Pearson
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

„EZT A TÖRTÉNETET NEM KÖNNYŰ ELFELEJTENI. NAGYSÁGRENDILEG AZ »ELFÚJTA A SZÉL…« MÉRCÉJÉVEL MÉRHETŐ.”

-így értékeli a Sunday Mirror kritikusa ezt a lenyűgöző regényt.

Diane Pearson regénye irántunk , magyarok iránt érzett szenvedélyéből született.

Ebből az ihletből a zsidó gyökerű Ferenc, a Rácz-Rassay és a Káldy család tablóképszerű történetének vonulatai bontakoznak ki.

A történet az első háború előtti években kezdődik, átível a két háborún és 1956 előtt zárul.

 
Hali - Kívánj hármat!!!
Listaár: 1.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 1.790 Ft

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Feliratkozás