Kedves Könyvbarátok! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Mennyei halételek Rachel Allen: A család kedvencei Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok Diane Pearson: Csárdás Kelemen József: A pénz beszél Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Michel Roux: Tésztavarázs Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Az intelligens befektető front oldal Tésztavarázs Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szeretetkonyha Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! A létező legbiztosabb befektetés

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Kedves Könyvbarátok!

Kiadónkat 2007. februárjában alapítottuk. Három alapvető területet jelöltünk ki kiadónk számára és ezen területeken belül pedig nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tiszta üzleti szempontoktól eltérő, nekünk mint magánszemélyeknek is fontos értékeket közvetítsünk.

Az alapító /mint közgazdász/ magánszenvedélye a TŐZSDE ÉS A PÉNZÜGYEK csodálatos és izgalmas világa. Kiemelkedően fontos kérdésnek tartjuk, hogy a statisztikai adatokkal bizonyítható szomorú tény a magyar átlagember pénzügyi kultúrájáról javuljon és talán néhány szakmailag magas színvonalú munkával kiadónk is hozzájárulhat azon célhoz , hogy egyre több tudatosan öngondoskodó polgár jelenjen meg hazánkban.

Szintén a magánszférába kell visszanyúlni másik kiemelt területünk bemutatásakor ami a CSÚCSGASZTRONÓMIA. Kevés dolog versenyezhet egy tökéletes kulináriai élménnyel, étel és bor, étel és ital tökéletes összhangjával. Nekünk, magyaroknak minden okunk meg lehetne a büszkeségre ha saját gasztronómia hagyományainkra gondolunk ugyanakkor sajnos /legfőképpen a letűnt rendszer átkos hagyatékai miatt/ sokszor meg kell küzdeni a szürke középszerűség tömeges jelenlétével.

Úgy gondoljuk, hogy a mi eszközeink legjobban akkor használhatóak ha bemutatjuk merre tart ma a világ élvonala és melléjük tesszük hazánk legjobb szakembereinek munkáit  melyek komolyan állják a versenyt a nemzetközi élvonallal.

Egyik legszebb hobbink a ZENE és ebből következik a kiadó harmadik fő profilja. Nagyon szeretnénk megosztani mindenkivel azon művészek és zenekarok történetét akikről úgy gondoljuk, hogy hosszú távon és folyamatosan magas színvonalon járulnak hozzá az egyetemes zenekultúrához és nem utolsó sorban saját kedvenceink közé tartoznak.

Összefoglalván mondanivalónkat alapvető célunk, hogy kiemelkedő, maradandó értéket nyújtsunk magas színvonalon felelősséget érezve környezetünk jobbítása iránt!

Kellemes böngészést, vásárlást és maradandó könyvélményt kívánunk!

Juhász Gyula
Kiadó igazgató

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás