Az intelligens befektető Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Rachel Allen: A család kedvencei Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Szerelmem, Cupcake! Tésztavarázs George Michael - A poplegenda Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok Gordon Ramsay: Mennyei halételek Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Férfiéhség - Etetni bolondulásig T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Diane Pearson: Csárdás A létező legbiztosabb befektetés Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Top séfek randevúja- Hihetetlen gasztro csomag 50% kedvezménnyel!

Tésztavarázs
Jól enni, jól lenni
Ízek bűvöletében
Listaár: 8.690 Ft
Engedmény: 
-50%
Ár: 8.690 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Ritkán állnak össze a (Michelin)  csillagok ennyire tökéletesen!GORDON RAMSAY ( 3 Michelin csillag), MICHEL ROUX  (3 Michelin csillag) és NEIL PERRY  (3 Michelin csillag) élő legendák, a gasztronómia megkerülhetetlen nagy ágyúi.  Merész újítók mégis tökéletesen beszélik a háziasszonyok "nyelvét" a konyhában.  Megkockáztatjuk, hogy szakácskönyveik még azoknak is érdekes tanulmányok akik inkább csak ennének mint csinálnák. Egy konyha tündérnek, egy profi szakácsnak vagy egy műkedvelő kezdő részére is KÖTELEZŐ  a  trió mesterhármasa.Most 50% engedménnyel, ingyenes kiszállítással rendelhető a 3 szakácskönyv! Olvass bele mindhárom kiadványba alább!!

Listaár: 
17 390 Ft

Feliratkozás