A létező legbiztosabb befektetés Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Neil Perry: Jól enni, jól lenni Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Diane Pearson: Csárdás Michel Roux: Tésztavarázs Az intelligens befektető Rachel Allen: A család kedvencei A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek George Michael - A poplegenda Az intelligens befektető front oldal T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Hali - Kívánj hármat!!! Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Nemzetközi séf párbaj- Karácsonyi szakácskönyv csomag 50% kedvezménnyel!

Tésztavarázs
Jól enni, jól lenni
Bíró Lajos front borÍtó
Listaár: 9.320 Ft
Engedmény: 
-50%
Ár: 9.320 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Top séfek, ha találkoznak.....BÍRÓ LAJOS ( a mi séf ikonunk), MICHEL ROUX  (3 Michelin csillag) és NEIL PERRY  (3 Michelin csillag) élő legendák, a gasztronómia megkerülhetetlen nagyágyúi.  Merész újítók mégis tökéletesen beszélik a háziasszonyok "nyelvét" a konyhában.  Megkockáztatjuk, hogy szakácskönyveik még azoknak is érdekes tanulmányok akik inkább csak ennének mint csinálnák. Egy konyha tündérnek, egy profi szakácsnak vagy egy műkedvelő kezdő részére is KÖTELEZŐ  a  trió mesterhármasa.Most 50% engedménnyel, ingyenes kiszállítással rendelhető a 3 szakácskönyv! Olvass bele mindhárom kiadványba alább!!

Listaár: 
18 640 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás