Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Szerelmem, Cupcake! Hali - Kívánj hármat!!! Tésztavarázs George Michael - A poplegenda Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Bíró Lajos: Sok vagyok Rachel Allen: A család kedvencei A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Szakácskönyvek Húsvétra 30% kedvezménnyel és AJÁNDÉK mesével (zenés CD melléklettel)!

Tésztavarázs
Jól enni, jól lenni
Listaár: 8.330 Ft
Engedmény: 
-30%
Ár: 8.330 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Top séfek, ha találkoznak..... MICHEL ROUX  (3 Michelin csillag) és NEIL PERRY  (3 Michelin csillag) élő legendák, a gasztronómia megkerülhetetlen nagyágyúi.  Merész újítók, mégis tökéletesen beszélik a háziasszonyok "nyelvét" a konyhában.  Megkockáztatjuk, hogy szakácskönyveik még azoknak is érdekes tanulmányok akik inkább csak ennének mint csinálnák.  Michel Roux mindent tud a tésztákról legyen az sós, édes, sült vagy főtt. Neil Perry modernitása és egyszerűsége lenyűgöző.Egy konyha tündérnek, egy profi szakácsnak vagy egy műkedvelő kezdő részére is KÖTELEZŐ  a  duó  duplája.Húsvét közeledtével a gyerekeket sem hagyhatjuk ki az ajánlatból és a csomag megrendelése esetén HALI-KÍVÁNJ HÁRMAT című mesénket (zenés CD melléklettel) AJÁNDÉKBA ADJUK! Most 30% engedménnyel, ingyenes kiszállítással és AJÁNDÉK mesével rendelhető a 2 szakácskönyv!Olvass (és hallgass) bele a könyvekbe alább!! 

Listaár: 
11 900 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás