Szeretetkonyha-Családi harmónia 60 MENTES recepttel | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Diane Pearson: Csárdás Az intelligens befektető front oldal Az intelligens befektető Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései A létező legbiztosabb befektetés Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! George Michael - A poplegenda Rachel Allen: A család kedvencei Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok Szeretetkonyha T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Szeretetkonyha-Családi harmónia 60 MENTES recepttel

Szeretetkonyha
ISBN: 
978-615-5698-03-3
Terjedelem: 
218 oldal
Méret: 
208 X 218 mm
Listaár: 
4 990 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 3.990 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

ELŐRENDELÉSI AKCIÓBAN OKTÓBER 15-IG! Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Kiss Mona speciális blogger, sütő-főző tanfolyamokat tart, számos rendezvényen vesz részt, mint előadó. Alapító tagja a Tegyünk Együtt egymásért csapatának, a Csak a Mentes szakmai partnere, az Ételem.hu egyik szakértője.. Ők ketten olyan világba invitálják az olvasót, ahol a glutén, tej, cukor, szója és mogyoró mentes receptek mellett a szeretet, az egymásra figyelés, a család kap főszerepet.Légrádi Ildikó: „Szerelemkonyha című könyvem folytatásaként a  párkapcsolatból továbblépünk- ha úgy tetszik- egy magasabb szintre, a család szentségébe, mert a kapcsolat gyümölcse, a gyermek, ebbe az egységbe, a szerelembe, az összetartozásba, a boldog várakozásba érkezik. Általa válik a nő anyává, a férfi apává, és lesz a párból család. A gyermek ebben a kis közösségben nő fel, ezért fontos, hogy ez a háttér nyugodt és boldog legyen, mert ha ilyen, akkor ő is kiegyensúlyozott, harmonikus személyiséggé érik, olyan felnőtté, aki számára a kapcsolatteremtés, a beilleszkedés, az alkalmazkodás nem kihívás. Az ilyen ember bátran engedi bele magát a kapcsolatokba, és az otthonról hozott minta alapján bizalommal, kitartással és hűséggel él benne.Nekem ezt jelenti a Szeretetkonyha: nyitottságot egy boldog, összetartó családban, ahol a számunkra legfontosabbak, a gyermekeink mellett talán kicsit közelebb kerülhetünk a bennünk élő gyermeki lelkünkhöz is, a „kicsi énhez"..." Kiss Mona:"Az eddig megjelent könyveim a mentes ételek világába kalauzolják a főzni – sütni vágyókat, mivel magam is érintett vagyok. Hogyan is kerül a gyermek a konyhába? Mindig is annak a híve voltam, hogy próbáljuk bevonni a gyermekünket a könnyebb konyhai feladatokba így nemcsak több időt töltünk együtt, hanem ők is sokat tanulnak.Ebben a 60 receptben számtalan olyan finomság van, amibe „belecsempésztem" a zöldséget, gyümölcsöt, vagy éppen másmilyen „köntösbe" öltöztettem, így kicsi és nagy is élvezettel fogyaszthatja.Az én legnagyobb kritikusaim a családom, hisz nap, mint nap azokat az ételeket fogyasztják, amiket készítek, így bizton állíthatom, hogy aki ezeket a recepteket követi, nem fog csalódni.A Szeretetkonyha a családokhoz szól, édesanyákhoz, édesapákhoz, nagyszülőkhöz, de a gyermekekhez is." 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás