Cégvezetés és marketing az e-korban | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Szerelmem, Cupcake! Michel Roux: Tésztavarázs George Michael - A poplegenda Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Mennyei halételek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Rachel Allen: A család kedvencei Az intelligens befektető Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Az intelligens befektető front oldal Neil Perry: Jól enni, jól lenni Szeretetkonyha Bíró Lajos: Sok vagyok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A létező legbiztosabb befektetés Diane Pearson: Csárdás A piac varázslói 2. A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Cégvezetés és marketing az e-korban

ISBN: 
978-963-89024-2-9
Terjedelem: 
304 oldal
Méret: 
B/5, 167X238 mm
Listaár: 3.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.140 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
cegvezetes_elso_15_oldal.pdf172.41 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Sokan hiszik, hogy az e-kor nem más, mint hogy jobb, új eszközökkel dolgozhatunk. Ez igaz, de a legfontosabb különbség bennünk van! Az új eszközökhöz nekünk is változni kell. Másképp vezetni, vezetés közben másképp gondolkodni, gondolatainkban gyorsabban dönteni. Az új eszközök más képességű és nagyobb tudású alkalmazót is igényelnek.

Olvasta, hogy választásokat nyertek a Facebookkal? Ön is alkalmazza már az üzleti életben?Hallotta, hogy vállalatok tevékenységüket a számítástechnika segítségével irányítják, hogy minimalizálják a tévedéseket? És Ön alkalmazza már a számítástechnikát? • Tudta, hogy a reklámköltségek hatékonysága ma már jól mérhető? Ön méri?

Lehet-e hagyományosan céget vezetni a korszerű eszközökkel, a tegnapi tudással eredményesen alkalmazni a holnap eszközeit? Kötetünket a kkv – szektor tulajdonosainak, vezetőinek, vezető beosztású dolgozóinak ajánljuk. Olyanoknak, akik elég bátrak, hogy kérdezzenek, elég kíváncsiak a válaszokra, elég nyitottak, hogy az új ismereteket befogadják, és elég nagy az elszántságuk, hogy az új ismereteik alapján változtassanak.

Nekik tudunk segíteni!

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás