Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Az intelligens befektető Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Szerelmem, Cupcake! Neil Perry: Jól enni, jól lenni Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Diane Pearson: Csárdás A piac varázslói 2. A létező legbiztosabb befektetés George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Michel Roux: Tésztavarázs Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás