Újdonságok, előkészületben | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Bíró Lajos: Sok vagyok Hali - Kívánj hármat!!! Férfiéhség - Etetni bolondulásig Szeretetkonyha George Michael - A poplegenda Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Diane Pearson: Csárdás Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető Michel Roux: Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Rachel Allen: A család kedvencei Tésztavarázs Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A létező legbiztosabb befektetés Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Mennyei halételek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
Bíró Lajos
Listaár: 6.740 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.060 Ft

Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz „Lali, a chef” pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő „szemüvegén át” kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól.Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a – bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magyar vendéglátás és éttermi főzőtudomány oda, ahol ma tart.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás