A létező legbiztosabb befektetés Az intelligens befektető Bíró Lajos: Sok vagyok Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Rachel Allen: A család kedvencei A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Michel Roux: Tésztavarázs George Michael - A poplegenda Gordon Ramsay: Mennyei halételek Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Neil Perry: Jól enni, jól lenni Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Szerelmem, Cupcake! Diane Pearson: Csárdás Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás