Tésztavarázs Diane Pearson: Csárdás T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok George Michael - A poplegenda Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Az intelligens befektető Rachel Allen: A család kedvencei Gordon Ramsay: Mennyei halételek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Hali - Kívánj hármat!!! A létező legbiztosabb befektetés Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Kelemen József: A pénz beszél Szerelmem, Cupcake!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás