Bíró Lajos: Sok vagyok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A piac varázslói 2. A piac varázslói 2. Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Rachel Allen: A család kedvencei George Michael - A poplegenda T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Michel Roux: Tésztavarázs Diane Pearson: Csárdás Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Kelemen József: A pénz beszél A létező legbiztosabb befektetés Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Ízek bűvöletében

Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében
Szerző: 
Gordon Ramsay
ISBN: 
978-963-06-7479-9
Terjedelem: 
192 oldal
Méret: 
220X270X15
Listaár: 5.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.940 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak.

A cuisine légére, avagy a könnyű konyha titka négy építőelemben rejlik: alaplevek, szószok, tészták és édes tészták. Ha ezek elkészítését elsajátítjuk, akkor amatőr szakácsként is teljes magabiztossággal kezdhetünk neki Gordon Ramsay fantasztikus receptjeinek megvalósításához. A könyvben találunk recepteket levesekhez, előételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz, halakhoz, húsokhoz, szárnyasokhoz és vadakhoz.

Geoff Lung káprázatos fényképei megragadják a fogások elképesztő könnyedségét és Gordon Ramsay szakácsművészetének lényegét, ami által ez a könyv felejthetetlen élményt nyújt mind a fejlődni vágyó amatőr szakácsok, mind az igazi gourmet-k számára.

„Gordon főzés iránti szenvedélye áthatja a könyv minden oldalát….. a legelemibb összetevők kombinációjával képes olyan fenséges fogást alkotni, ami maga a költészet.”-Thane Prince (gasztronómus, a suffolk-i főzőiskola vezetője).

Feliratkozás