MAGYAR MARKETING PAKK + AJÁNDÉK!

A MENEDZSERMŰVÉSZEK, MŰVÉSZMENEDZSEREK KÖTET AJÁNDÉK!

MARKETING NÉLKÜL NEM MEGY

"A marketing nem minden, de minden marketing" - ez nemcsak szakmai meggyőződése, de életszemlélete is a "Marketing nélkül nem megy" c. kötet szerkesztőjének, aki több évtizedes gyakorlati tapasztalat és oktatói múlt alapján egyre kétségbevonhatatlanabbnak tartja ennek igazságát. A Magyar Marketing Szövetség alkotóközössége, amelyben mintegy 15 gyakorlati és elméleti szakember vett részt, a kis-és középvállalkozóknak kínál mindennapi munkájukhoz rendszerezett tudást, szellemes megoldásokat, fortélyokat, azonnal alkalmazható gyakorlati ötleteket. A kötet közérthető nyelven íródott, világos szerkezetben, konzultációs lehetőséget is kínálva a szerzőkkel. A cél az volt, hogy kifejezetten olyanok számára nyújtson segítséget, akik a benne foglaltakat a napi üzleti tevékenységükben alkalmazni szeretnék.

ISBN: 978-963-0680-85-1

Terjedelem: 272 oldal

Méret: 166 x 238 mm

Bruttó fogyasztói ár: 3490 Ft.


CÉGVEZETÉS ÉS MARKETING AZ E-KORBAN

Sokan hiszik, hogy az e-kor nem más, mint hogy jobb, új eszközökkel dolgozhatunk. Ez igaz, de a legfontosabb különbség bennünk van! Az új eszközökhöz nekünk is változni kell. Másképp vezetni, vezetés közben másképp gondolkodni, gondolatainkban gyorsabban dönteni. Az új eszközök más képességű és nagyobb tudású alkalmazót is igényelnek.

  • Olvasta, hogy választásokat nyertek a Facebookkal? Ön is alkalmazza már az üzleti életben?
  • Hallotta, hogy vállalatok tevékenységüket a számítástechnika segítségével irányítják, hogy minimalizálják a tévedéseket? És Ön alkalmazza már a számítástechnikát?
  • Tudta, hogy a reklámköltségek hatékonysága ma már jól mérhető? Ön méri?

Lehet-e hagyományosan céget vezetni a korszerű eszközökkel, a tegnapi tudással eredményesen alkalmazni a holnap eszközeit?

Kötetünket a kkv - szektor tulajdonosainak, vezetőinek, vezető beosztású dolgozóinak ajánljuk. Olyanoknak, akik

  • elég bátrak, hogy kérdezzenek,
  • elég kíváncsiak a válaszokra,
  • elég nyitottak, hogy az új ismereteket befogadják, és
  • elég nagy az elszántságuk, hogy az új ismereteik alapján változtassanak.

Nekik tudunk segíteni!

Terjedelem: 304 oldal

Méret: 166 x 238 mm

Bruttó fogyasztói ár: 3490 FT.


MENEDZSERMŰVÉSZEK, MŰVÉSZMENEDZSEREK

"Az üzleti siker ma már nemcsak azon múlik, hogy a cég, vagy a márkája meghatározott helyet foglaljon el a potenciális vevők fejében, hanem ennél többet kell tudni nyújtani, meg kell, hogy érintse az emberek szívét is, sőt a lelkét is. Mitől szeretnek az emberek egy-egy céget, intézményt, illetve egy-egy márkát jobban, mint a másikat? Nos, erre a kérdésre válaszol Bíró Péter könyve azzal, hogy sokak által ismert gazdasági és kulturális vállalkozások belső titkaiba avatja be az olvasót. A könyv minden kíváncsi ember számára érdekes és hasznos olvasmány."

ISBN: 978-963-8902-48-1

Terjedelem: 276 oldal

Méret: 165 x 238 mm

Bruttó fogyasztói ár: 3490 Ft. helyett AJÁNDÉK6 980 Ft 10 470 Ft