A befektetés pszichológiájának kiskönyve és A golyóálló befektetés kiskönyve AKCIÓBAN AJÁNDÉKKAL

Most a Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek sorozatunk 2 kötetét 20% ÁRKEDVEZMÉNNYEL ÉS INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL kínáljuk!

És ez nem minden:

MÁRCIUS VÉGÉIG leadott rendelésekhez AJÁNDÉKBA adjuk a MENEDZSERMŰVÉSZEK, MŰVÉSZMENEDZSEREK című könyvünket!

A befektetések pszichológiájának kiskönyve:

A szerző a kiskönyvben végigvezeti az olvasót a leggyakrabban előforduló mentális és viselkedési buktatókon és használható stratégiát kínál ezen hiányosságok kivédésére.

"Ismerd meg önmagad. Az emberi ösztönök legyőzése a kulcsa annak,hogy jobb befektető váljon belőled. Irracionális lenne, ha nem olvasnád el ezt a könyvet."- Edward Bonham-Carter, vezérigazgató és befektetési igazgató,Jupiter Asset Management


A golyóálló befektetés kiskönyve:

 "A legtöbb befektetéssel foglalkozó könyv elárulja a meggazdagodás összes trükkjét.Hazudnak. Ben és Phil elmondja, hogy nincsenek trükkök, csak némi józan ész, amirevalahogy a legtöbb ember nem hallgat. Elmondják, hogy ne hagyd, hogy a saját előítéleteid megöljenek. Maradj diverzifikált. Inkább olyan eszközök irányába húzz, amelyeket mások előítéleteik miatt kerülni fognak. És még sok minden mást. Leginkább, és ez az én ésszerű ítéletem, ne pazarold a pénzed egy csomó másik befektetési könyvre, hanem vedd meg ezt az egyet."

-Clifford Asness, az AQR Capital Management ügyvezető és alapító igazgatója


+ Menedzserművészek, művészmenedzserek:

"Az üzleti siker ma már nemcsak azon múlik, hogy a cég, vagy a márkája meghatározott helyet foglaljon el a potenciális vevők fejében, hanem ennél többet kell tudni nyújtani, meg kell, hogy érintse az emberek szívét is, sőt a lelkét is. Mitől szeretnek az emberek egy-egy céget, intézményt, illetve egy-egy márkát jobban, mint a másikat? Nos, erre a kérdésre válaszol Bíró Péter könyve azzal, hogy sokak által ismert gazdasági és kulturális vállalkozások belső titkaiba avatja be az olvasót. A könyv minden kíváncsi ember számára érdekes és hasznos olvasmány."

Rekettye Gábor,
egyetemi professzor


7 420 Ft 9 280 Ft