A befektetés pszichológiájának kiskönyve - Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek 2.

Hangoskönyvben is!


A Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek sorozat második kiskönyve a befektetők gondolkodásába és annak a befektetésekre gyakorolt hatására enged bepillantást számtalan tanáccsal annak érdekében, hogy az ismert tapasztalatokkal ellentétben ne legyünk saját magunk legnagyobb ellenségei, mert az igen fájdalmas és egyben nagyon drága tud lenni.

Benjamin Graham (Az intelligens befektető című könyv szerzője és az értékalapú befektetés atyja) szerint valószínűleg a befektető legnagyobb ellensége önmaga.

A szerző a kiskönyvben végigvezeti az olvasót a leggyakrabban előforduló mentális és viselkedési buktatókon és használható stratégiát kínál ezen hiányosságok kivédésére.

"Ismerd meg önmagad. Az emberi ösztönök legyőzése a kulcsa annak,hogy jobb befektető váljon belőled. Irracionális lenne, ha nem olvasnád el ezt a könyvet."- Edward Bonham-Carter, vezérigazgató és befektetési igazgató,Jupiter Asset Management

"Nincs olyan befektető, aki ne profitálna a könyv elolvasásából."-Jeff Hochman, technikai stratégiai igazgató, Fidelity Investment ServicesLimited


Terjedelem: 192 oldal

Méret: 12 x 16 cm


4 310 Ft 4 790 Ft

Hangoskönyvben is elérhető