Bogle: Vagyonépítés befektetési alapokkal - új lehetőségek intelligens befektetőknek - Befektetések klasszikusai 9.

"Kedves Jack: végigolvastam a könyvedet az elsőtől az utolsó oldalig és rettenetesen élveztem. Őszinte, intelligens és olvasmányos- igen ritka kombináció. Ez a könyv mindig is alapvetés lesz a befektetési alapok ügyfelei számára"

-Warren E. Buffett

John C. Bogle annak a Vanguard Csoportnak elismert alapítója, melynek működési elvei az általa vallott üzleti értékeken nyugszanak: őszinteség, tisztesség és alacsony költségek.

Kezében a "Vagyonépítés befektetési alapokkal - Új lehetőségek intelligens befektetőknek" című könyvvel, a szakértelem és gyakorlat bármely lépcsőfokán álló befektető megismerheti John C. Bogle évek alatt folyamatosan és eredményesen visszaigazolt befektetői megközelítését.

Bármi legyen is egy befektető hosszú távú célja, a "Vagyonépítés befektetési alapokkal" segít kialakítani egy olyan portfólió stratégiát, ami a Bogle féle örök szentháromságra épül: hozam, kockázat és költség. Olyan modelleket mutat be melyek segítenek intelligens befektetői döntéseket hozni.

A könyvben megtaláljuk Bogle 3 fő témára alapuló elemzését az "Új lehetőségekről":

1. Az indexkövető alapok elegánsan egyszerű esete

2. A költségek meghatározó hatása a befektetési alapok hozamára

3. Az adók hatása a befektetési alapok hozamára

A fenti hármas szinte alig került szóba 1993 környékén, amikor is Bogle megírta és először publikálta könyvét. Manapság pedig már sehol nem olvashatunk befektetési tanácsokat a fentiek említése nélkül.

Nyelvezete mind a zöldfülűek, mind a profi szakemberek számára érthető útmutatással szolgál egy megbízható befektetési keretrendszer kialakításához.

A könyv segítséget nyújt az olvasónak, hogy sikeresebb befektetővé váljon.

Olvass bele a kötetbe alább!

6 290 Ft 6 990 Ft