Halj meg nullával - Hozd ki a legtöbbet a pénzedből és az életedből

A Halj meg nullával meghökkentő, új és provokatív filozófiát tár eléd, s egyben gyakorlati útmutatóként szolgál ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a pénzedből - és az életedből. Azokat szólítja meg, akik az élményeket messze előnyben részesítik azzal szemben, hogy egyszerűen csak pénzt keressenek az úgynevezett aranyéveikre.

A könyvből megtudod, hogyan lehet a felejthetetlen életélményeidet kimaxolni azáltal, hogy időablakokra osztod az életed, miként válthatod a jövedelmed felbecsülhetetlen értékű emlékekre, és hogyan tudod költési görbéd és személyes kamatlábad alapján eldöntened, hogy érdemes-e egy életre szóló kalandba most beruháznod, vagy jobban jársz, ha későbbre halasztod azt.

A saját élettapasztalatait és ismerősei inspiráló történeteit, valamint a pszichológia és a viselkedési pénzügyek gondolatébresztő megállapításait felsorakoztató Perkins a megrögzött szokásainkkal szembemenő, időszerű és meggyőző érvekkel tudatosítja benned: szerezz élményeket, gyűjts emlékeket, tedd teljessé az életed - és halj meg nullával!

"Ha azon merengsz, mi a titkos recept ahhoz, hogy minden életszakaszban a lehető legteljesebb életet éld anélkül, hogy kifogynál az erőforrásaidból, olvasd el ezt az időszerű és gyakorlatias könyvet." (Barbara Corcoran)

.

BILL PERKINS minden idők egyik legsikeresebb energiatradere, hedge fund menedzser, hollywoodi filmproducer, nagypályás pókerjátékos, jótékonysági szervezetek elkötelezett támogatója. Rendszeresen járja a világot közeli barátaival és családjával..

Kiadó: A4C Books

4 940 Ft 5 490 Ft