Philip A. Fisher: Közönséges részvények – rendkívüli profitok - Befektetések klasszikusai 2.

Hangoskönyvben is!

A széles körben ismert és elismert Philip Fisher minden idők legbefolyásosabb befektetői közé tartozik. A modern befektetés elmélet egyik úttörőjeként tartják számon, akinek több mint ötven éve napvilágot látott befektetési filozófiáját korunk pénzügyi szakemberei nemcsak tanulmányozzák és alkalmazzák, hanem sokan közülük "szentírásnak" is tekintik. Befektetési elveit Fisher a Közönséges részvények - rendkívüli profitok című könyvében vetette papírra, amelyet 1958-as megjelenésekor felbecsülhetetlen értékű olvasmánynak tartottak, és amely mind a mai napig kihagyhatatlan alapműnek számít.

"Phil Fishert a Közönséges részvények - rendkívüli profitok elolvasása után kerestem fel... Találkozásunkkor az ember és az ötletei egyaránt lenyűgöztek. Ha Phil módszereinek alkalmazásával mélyrehatóan megértjük a vállalatok és az üzlet működését, intelligens befektetési döntéseket hozhatunk" - Warren Buffett.

"A nagyközönség által kevéssé ismert, ritkán interjúvolt és csak néhány ügyfelet elvállaló Philip Fishert a legmegfontoltabb és legkörültekintőbb befektetési szakemberek olvassák és tanulmányozzák... a Fisher által közreadott befektetési elvek mérlegeléséből bárki profitálhat, ahogy ezt Warren Buffett is tette" - James W. Michaels, a Forbes szerkesztője.

ISBN: 978-963-8902-49-8

Terjedelem: 269 oldal

Méret: 165 x 235 mm

5 390 Ft 5 990 Ft