Örökké ugyanaz - Útmutató ahhoz, ami soha nem változik

A könyv alcíme szerint útmutató ahhoz, ami soha nem változik. És – mint ahogyan a benne olvasható 23 rövid történetből kiderül – az egyik legfontosabb dolog, ami soha nem változik, az az emberi természet, és ebből fakadóan az emberi viselkedés.

És a hosszú-hosszú ideje változatlan emberi természetből megannyi dolog következik az élet minden területén. A szerző ezekről az univerzális igazságokról mesélve ad nekünk, olvasóknak időtlen leckéket – nagy sikerű előző könyvével, A pénz pszichológiájával ellentétben nemcsak a pénzről, hanem sok egyéb mellett az életről, a történetmesélésről, a kockázatról, a lehetőségről, az elégedettségről és a motivációról is.

Az Örökké ugyanaz kihagyhatatlan olvasmány mindenkinek, aki szeretné megérteni a világot, amiben élünk, az embereket, akik körülvesznek bennünket – és legfőképpen önmagát.

MORGAN HOUSEL a Collaborative Fund partnere. Korábban a The Wall Street Journal és a Motley Fool pénzügyi rovatírójaként tevékenykedett. Kétszer elnyerte az amerikai üzleti szakírókat tömörítő Society of American Business Editors and Writers társaság Best in Business díját, a New York Times Sidney-díját, és két alkalommal is döntőse volt a jeles üzleti és pénzügyi újságírásért kiosztott Gerald Loeb-díjnak. Előző könyve, A pénz pszichológiája világszerte több mint 3 millió példányban kelt el, és 54 nyelvre fordították le.

Kiadó: A4C Books

4 940 Ft 5 490 Ft