Pénzügyi kiskönyv csomag AJÁNDÉKKAL!

A csomagban együtt kínáljuk a Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek sorozatunk 3 kötetét, DE A golyóálló befektetés kiskönyve AJÁNDÉK!

1. A piacverő varázsképlet kiskönyve

A könyv egyszerű és közérthető stílusban feltárja a sikeres tőzsdei befektetés alapelveit, majd bemutatja a szerző időtállóan bevált képletét, amely automatikus metódust biztosít átlagon felüli vállalatok áron aluli megvásárlásához. Bár a képletet széles körben tesztelték, és áttörést jelent a tudományos és szakmai világban Greenblatt mégis hatodik osztályos matematikával, közérthető nyelven és humorral magyarázza el annak működését. Rávilágít arra, hogyan lehet módszerével mind a piac, mind a profi menedzserek teljesítményét nagy különbséggel megverni. Azt is megtudhatja a téma iránt érdeklődő, hogy miért kerüli el a siker az egyéni és profi befektetők nagy többségét, és miért működik a képlet még akkor is, amikor azt már mindenki "ismeri". 

2. A befektetés pszichológiájának kiskönyve

A Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek sorozat második kiskönyve a befektetők gondolkodásába és annak a befektetésekre gyakorolt hatására enged bepillantást számtalan tanáccsal annak érdekében, hogy az ismert tapasztalatokkal ellentétben ne legyünk saját magunk legnagyobb ellenségei, mert az igen fájdalmas és egyben nagyon drága tud lenni.

Benjamin Graham (Az intelligens befektető című könyv szerzője és az értékalapú befektetés atyja) szerint valószínűleg a befektető legnagyobb ellensége önmaga.

A szerző a kiskönyvben végigvezeti az olvasót a leggyakrabban előforduló mentális és viselkedési buktatókon és használható stratégiát kínál ezen hiányosságok kivédésére.

+ AJÁNDÉK:

3. A golyóálló befektetés kiskönyve 

A "Pénzügyekről Egyszerűen Mindenkinek" kiskönyv sorozatunk első kötetének amerikai sztár szerző párosa végig érthető, hétköznapi, sőt igen humoros nyelvezettel próbál vagyonokat is érhető jótanácsokat adni a pénzüket, vagyonukat felelősen kezelni kívánó átlagemberek számára. Különösen izgalmas ez a kérdés Magyarországon, ahol történelmi előzményeink révén még mindig évtizedes lemaradásban vagyunk a felelős pénzügyi kultúra terén. A szerzők rávilágítanak arra a tényre, hogy megtakarításainkat kezelni, azokat gyarapítani és végül vagyont építeni egyáltalán nem akkora ördöngösség, mint amekkorának gondoljuk. Amennyiben fegyelmezetten betartunk néhány józan ésszel átgondolt és világos szabályt és következetesen kezeljük megtakarításainkat, akkor semmi sem védhet meg minket és családunkat a biztonságos nyugdíjas évektől. 


9 630 Ft 12 710 Ft