Aktív kereskedőknek, daytradereknek - A Piac varázslói 1. és 2., Egy spekuláns feljegyzései és a Hogyan kereskedjünk részvényekkel MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN


Jack D. Schwager két legendás kötetét es a világ valaha élt legnagyobb spekulánsáról, Jesse Livermore-ról szóló könyvet most együtt, akcióban kínáljuk ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag novemberben bővült a valaha élt legnagyobb spekuláns, Jesse Livermore egyetlen saját könyvével, a Hogyan kereskedjünk részvényekkel.

A csomag INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 25% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ JANUÁR 31-IG!

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez. (A piac varázslói 1, A piac varázslói 2)

A legendás Jesse Livermore életében négyszer épített fel (és vesztett el) óriási vagyont tőzsdei spekulációval. A "Shortos srác" karrierje minden tőzsdével foglalkozó ember számára alapvetés. (Egy spekuláns feljegyzései)

Azonban nemcsak élete története tanulságos hanem igazi kurriózum a mindig titokzatos tőzsde spekuláns egyetlen, 1940-ben megjelent saját könyvének magyar kiadása melyben nagyon bölcs és a körömszakadtáig ismételt szabályok következetes betartására inti azon bátrakat, akik kimerészkednek a tőszde rendkívül színes, izgalmas, de egyben életveszélyes pályájára. (Hogyan kereskedjünk részvényekkel)

16 850 Ft 22 460 Ft