Tojásvarázs és Tésztavarázs- legendás szakácskönyvek AKCIÓBAN!

Több mint 200 recept!

A 3 Michelin csillagos séf ikon 2 legendás szakácskönyve!

Több mint 200 elképesztő recept és felbecsülhetetlen konyhatechnikai tudás 2 szakácskönyvben.

Most 4000 Ft.-al OLCSÓBBAN és természetesen INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL rendelhető a szakácskönyv csomag!

TOJÁSVARÁZS:

Tudsz főzni? Óh, nekem a tojás gyerekjáték... - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és talán épp azért nem próbáltad, mert hiszed, hogy neked a tojás gyerekjáték. Ne hidd!

Nem tudsz főzni? Óh, én feltörni se merem, mert félek, hogy nem sikerül... - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és nyilván azért nem próbáltad, mert alaptalanul félsz tőle. Ne tedd!

Ebből a - több mint 100 pazar receptet magában foglaló - fantasztikus alapkönyvből úgy ismerheted meg a tojás valamennyi titkát, összes lehetséges felhasználási és elkészítési módját, hogy valóságos tojásprofesszorrá képezheted magad. Közben olyan ízharmóniákkal ismerkedhetsz meg, amikről eddig azt hitted, azok csak a hivatásos ínyencek kiváltságai. Gyerünk, láss neki! Menni fog!

TÉSZTAVARÁZS:

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. 

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

Méret: 16,5 cm X 21,8 cm

Oldalszám: 288 oldal (Tojásvarázs)

                    304 oldal (Tésztavarázs)

KUPON AZ AKCIÓS TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN NEM HASZNÁLHATÓ!

9 980 Ft 13 980 Ft